Skip to content

Howe Caverns

Howe Caverns er den største hule (som er åben for offentligheden) i det nordøstlige USA, med omkring 160.000 besøgende hvert år. Det er den anden mest besøgte naturlige seværdighed i staten New York, med Niagara Falls som nummer et. Navnet har de fået efter Lester Howe, som købte grunden og hulerne tilbage i februar 1843 for 100 $. Senere samme år startede de første rundvisninger i hulerne.

Skiftende ejere har haft et forskelligt syn på brugen af hulerne, og i 1898 stoppede de daværende ejere rundvisningerne i hulerne, og begyndte i stedet at producere cement. I 1929 blev hulerne igen åbnet for offentligheden, og har blandt andet siden været skueplads for over 650 bryllupper.

Howe Caverns tilbyder en række forskellige ture ned i hulerne. Standard turen varer 90 min. og kræver ingen forudgående reservation. Du sendes af sted med en guide, i grupper på 30 personer, hvert 10 min. Standard turen byder også på en lille sejltur.

I hulerne er temperaturen 12 grader med en luftfugtighed på 70-75%. Desværre er belysning også sparsom, hvilket gør det svært at tage gode billeder.

Udover turen i hulerne, så tilbyder de også en række forskellige aktiviteter som en Zip-line tur og H2OGO Ball.

Billedegalleri

Du kan læse mere om de mange muligheder og priser på den officielle hjemmeside: https://howecaverns.com

Reklame video

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back To Top
Search