Skip to content

Et sprogskoleophold er en fantastisk måde at opleve amerikansk kultur på. Du vil dygtiggøre dig rent fagligt, men denne måde at opleve det amerikanske folk på er helt unik.

På grund af den daglige interaktion med lokale, så vil en sprogrejse være meget givende for din kulturforståelse.

På en sprogrejse handler det om mere end bare at se landet – du vil opleve det på egen krop.

Hvad er en sprogskole?

Hovedformålet med en sprogskole er at øve sit sprog. Du må ikke fortvivle, hvis du ikke kan engelsk i forvejen eller er nybegynder, for du bliver sat på hold med medstuderende, som er på samme niveau.

The White House
Det hvide hus i Washington D.C.

Sprogskolerne i USA er åbne for alle, så der er ingen undskyldning for ikke at melde sig til.

På en sprogskole i USA vil du få undervisning i amerikansk-engelsk. Når det kommer til udtale og visse stavelser, så adskiller det sig en hel del fra britisk-engelsk. Lærerne er professionelle, så man skal ikke tænke på amerikanske dialekter i forhold til om man vælger en skole på østkysten eller vestkysten. Der er ikke den store forskel alligevel, og så vil der blive undervist i korrekt tale.

Man føler sig ikke begrænset som rejsende bare fordi man vælger at deltage i undervisningen på en sprogskole, for der er rigtig gode muligheder, for at komme vidt omkring. Det er vigtig, at du tager til en by, som du er interesseret i at opleve, da du vil få rig mulighed for at se den. Du kan komme til alle de store byer rundt omkring i USA.

New York City
New York City

New York er et fantastisk mål for din sprogrejse på amerikansk, for skolerne ligger helt centralt placeret på Manhattan. Det siger sig selv, at det er et rigtig godt udgangspunkt for resten af dit ophold. Foruden at lære sproget bedre, så vil du kunne opleve hele den enormt spændende by.

Du kan også bo midt i Hollywoods centrum ved at tage på en sprogskole i Los Angeles. Her er der hverken langt til de lækre, lange sandstrande eller Hollywood Walk of Fame.

Hollywood skiltet
Hollywood skiltet

Der starter nye hold hele tiden, så du kan komme af sted hele året rundt. Det er en klar fordel, hvis du søger sol og varme, for der er gode skoler både i Miami, men også på Hawaii. Her er det strandsæson året rundt, så hvis du vælger et længerevarende ophold, kan du springe den lange danske vinter helt over.

Dagens gang på en sprogskole

Man kan tilmelde sig flere forskellige slags forløb. Før man tager afsted, skal man tage stilling til et par forskellige emner, så man er sikker på den optimale rejse. Typen af undervisning er vigtig, for du kan vælge et almindeligt kursusforløb, som er på tyve undervisningstimer om ugen. Du kan også vælge nogle mere intense forløb, som går på helt op til tredive timer om ugen. Det er helt op til dig, at bestemme hvor længe perioden for dit sprogskoleophold er, for du kan vælge alt mellem en uge eller et helt år.

Dagene på en sprogskole foregår således, at du møder til undervisning kl. 9. Hvornår du skal op om morgenen er meget afhængig af hvilke indkvarteringsmuligheder du har benyttet dig af, for der er stor forskel på dem. Man kan benytte skolernes egne overnatningsmuligheder, hvor man kan bo på enkelt- eller dobbeltværelser. Det kan være at foretrække, hvis man er en gruppe af folk og hvis man vil bo umiddelbart lige ved siden af skolen. Det der dog vil fuldende en god sprogrejse er det at bo hos en værtsfamilie, for her lærer du højst sandsynligt ligeså meget som på skolen. Det er her der sker en ægte kulturel udveksling mellem dig og din amerikanske værtsfamilie. Her kan man bo lidt længere væk fra skolen, men det er ikke nødvendigvis en dårlig ting, for så bliver man tvunget til at komme ud og opleve storbyerne.

Når du er færdig på skolen mellem kl. 13 og 15, alt afhængig af intensiteten på dit forløb, så er der ellers frit slag for resten af dagen. Hvis du er den eventyrlystne type, vil du måske opleve byen på egen hånd.

Sprogskolerne arrangerer en masse events, som du kan tage del i, hvis du vil opleve byen med lokale, professionelle guider og undervisere, som ved hvor man skal gå hen.

Mere Information

Informationen på denne side er leveret af www.howjdo.com, da jeg ikke selv har erfaring med sprogrejser. Hos HowJdo kan du læse mere om sprogrejser til USA og resten af verden.

Back To Top
Search