Skip to content
I - Drive
International Drive – Udsigt fra The Wheel at ICON Park

Når du skal vælge et sted som udgangspunkt for opholdet i Orlando, og du primært er på besøg for at se Disney World og/eller Universal, så overvej at bo i et af Disneys  eller Universals hoteller. For både Disney og Universal vedkommende findes der hoteller i forskellige prisklasser. Ved at bo på et af de officielle hoteller medfølger som regel en række fordele, som fx. tidlig adgang til parkerne.

Udover resort hotellerne er der masser af hoteller i området omkring parkerne.

En anden mulighed er, at bo ved International Drive (I-Drive) eller Universal Boulevard. De to veje følges i en vis udstrækning parallelt. Med hensyn til I-drive som jeg har boet ved adskillige gange, så er her et mangfoldigt udpluk at hoteller (mere end 100), restauranter (mere end 150), barer, vandlande, flere minigolf anlæg, spillehaller, spillesteder, butikker, supermarkeder, outlets osv.

Pirate's Cove
Pirate’s Cove Adventure Golf

Skal du herfra besøge Disney, så er der tale om en køretur med bil på ca. 20-25 min., mens Universal kan nås på ca. 10 min. Det er i øvrigt også muligt at spadsere ud til Universal, hvis du bor i den nordlige ende af I-Drive, tæt ved hvor Universal Boulevard krydser I-Drive. Her finder du også Universal´s nyeste og billigste resort hoteller, Universal´s Endless Summer Resort – Surfside Inn and Suites og søsterhotellet Dockside Inn and Suites.

Universal´s Endless Summer Resort – Surfside Inn and Suites

Mange af hotellerne på I-Drive tilbyder desuden gratis shuttle til de forskellige parker – vær dog opmærksom på at nogle at turene kan tage ekstra lang tid, da shuttlen måske skal rundt til andre hoteller og samle folk op. Enkelte hoteller har også deres egen taxa/limousine service hvor der er tale om faste priser, dvs. du inden turen ved hvad du skal betale (minus drikkepenge).

I-Drive er et oplagt sted, hvis man er af sted uden små børn, men der er naturligvis også masser af muligheder selv med små børn.

Jeg bor selv normalt ved I-Drive når jeg besøger Orlando.

Pointe Orlando
Pointe Orlando

Jeg bor gerne i nærheden af Pointe Orlando og ICON Park, da der her er en række gode værtshuse/pubs/spisesteder. I Pointe Orlando finder du også en IMAX biograf.

I centrum for ICON Park er “The Wheel at ICON Park” samt “Madame Tussauds” og “Sealife Orlando Aquarium”. Dertil kommer en række spisesteder og nogle få butikker.

ICON Orlando
ICON Park Orlando

Der er mulighed for gratis parkering i parkeringshuset (etagerne 4 til 7 – Læs skiltene ved parkeringsanlægget) ved ICON Park.

Det er nemt at komme rundt på I-Drive. Afhængig af hvor du bor, så er der masser af muligheder i gåafstand. Dertil er der busser og UBER/LYFT.

Ved seneste besøg i december 2022 var der desuden masser af løbehjul til leje.

I-Drive har også en I-Ride Trolley, der kører op og ned af I-drive, også til “Orlando Premium Outlets”. De har et outlet i hver ende af International Drive.

I-Ride Trolley

Prisen for en enkelt tur er $2, men du kan også købe ubegrænset adgang for 1, 3, 5, 7 eller 14 dage.

I den nordlige ende ligger Dezerland Park. Tidligere lå her et mall. Alt er placeret indendørs.

I Dezerland Park finder du blandt andet:

  • Floridas største indendørs gokart (karting) bane.
  • Et af verdens største bilmuseer med mere en 2000 køretøjer i samlingen. I museet indgår desuden verdens største James Bond samling af køretøjer, fly og memorabilia.
  • En af Floridas største spillehaller.
  • Floridas største flippermaskine udstilling og spillehal.

Samt meget mere inkl. en række spisesteder.

Links

http://www.pointeorlando.com

https://iconparkorlando.com/

http://www.internationaldriveorlando.com

http://www.iridetrolley.com

Back To Top
Search