skip to Main Content
I - Drive
International Drive

Når man skal vælge et sted som udgangspunkt for opholdet i Orlando, så kan man vælge at bo i et af Disneys resorts eller Universals hoteller. Ved at bo på et af de officielle resorts/hoteller medfølger som regel en række fordele som tidlig adgang til parkerne, express adgang uden om de almindelige køer til forlystelserne osv. For både Disney og Universal vedkommende findes der hoteller/resorts i forskellige prisklasser.

En anden mulighed er, at bo ved International Drive (I-Drive) eller Universal Boulevard. De to veje følges i en vis udstrækning parallelt. Med hensyn til I-drive som jeg har boet ved adskillige gange, så er her et mangfoldigt udpluk at hoteller (mere end 100), restauranter (mere end 150), barer, vandlande, store minigolf anlæg, spillehaller, spillesteder, butikker, supermarkeder, outlets osv.

Pirate's Cove
Pirate’s Cove Adventure Golf

Er formålet med besøget at besøge Disney, så er der tale om en køretur med bil på ca. 20-25 min., mens Universal kan nås på ca. 5-10 min. Det er i øvrigt også muligt at spadsere ud til Universal hvis du bor i den nordlige ende af I-Drive.

Mange af hotellerne på I-Drive tilbyder desuden gratis shuttle til de forskellige parker – vær dog opmærksom på at nogle at turene kan tage ekstra lang tid, da shuttlen skal rundt til andre hoteller og samle folk op. Enkelte hoteller har også deres egen taxa/limousine service hvor der er tale om faste priser, dvs. du inden turen ved hvad du skal betale (minus drikkepenge).

Er i nogle stykker, er det heller ikke dyrt at tage en Taxi .

I-drive er et oplagt sted, hvis man er af sted uden børn, men der er naturligvis også masser af muligheder selv med børn.

Jeg bor selv normalt ved International Drive (I-drive) når jeg besøger Orlando.

Pointe Orlando
Pointe Orlando

Jeg bor gerne i nærheden af Pointe Orlando, da der her er en række gode værtshuse/pubs/spisesteder og ikke mindst “B.B. King’s Blues Club”, som altid er et besøg værd. God mad og god musik.

Ikke langt fra Pointe Orlande ligger  “ICON Orlando 360”. I centrum for området er “ICON Orlando” (tidligere The Coca-Cola Orlando Eye) samt “Madame Tussauds” og “Sealife Orlando Aquarium”. Dertil kommer en række butikker og restauranter.

ICON Orlando
ICON Orlando

Det er nemt at komme rundt i området. I-Ride Trolley kører op og ned af I-drive, også til “Orlando Premium Outlets”. De har et outlet i hver ende af International Drive.

Links

http://www.pointeorlando.com

https://iconorlando.com

http://www.internationaldriveorlando.com

http://www.iridetrolley.com

International Drive Resort Area Overview

Back To Top
Search