Skip to content
Boone Hall Plantation

Boone Hall Plantation & Gardens

Plantagen blev grundlagt af major John Boone i 1681, og dermed er den en af sydstaternes ældste, aktive, plantager. John Boone kom til Amerika med de første engelske nybyggere, som kom til South Carolina.

Boone Hall Plantation

I 1690 blev der bygget et hus i træ på plantagen; dette blev senere erstattet af et murstenshus, og den nuværende murstensbygning blev opført i 1934, da den daværende ejer ønskede et mere moderne hus. Bygningen er opført på den tidligere bygnings grundplan med mursten, der til dels blev taget fra den tidligere bygning og dels blev fremstillet på plantagens eget teglværk.

Boone Hall Plantation

Plantagens jorder dækker i dag et areal på ca. 700 hektar, men da plantagen var størst omfattede den ca. 17.000 hektar med jord i Georgia, Alabama og Florida foruden området i South Carolina.

Hvis dele af plantagen virker bekendt, så har plantagen været brugt som kulisse i flere film som “Scarlett” og “The Notebook” samt i tv-serier som “Rødder” og “Nord og Syd”.

Boone Hall Plantation

Jeg deltog i en guidet rundtur i hovedbygningen (ca. 30 min.) og fik fortalt hele historien, herunder også tiden med slaver i marken.

Boone Hall Plantation

På “Slave Street” ligger en række huse, som hver især dækker en periode af slavernes historie.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back To Top
Search