Skip to content
Gatorland

Gatorland

Parken har, som navnet antyder, fokus på alligatorer og her er der hundredvis af alligatorer, men også masser af fugle og andre dyr samt enkelte krokodiller.

Gatorland

Flere gange om dagen gennemførers forskellige shows og fodringer. Fælles for dem alle er, at de også forsøger at give showet et undervisningsmæssigt indhold.

Det er også muligt at komme tæt på forskellige fugle, slanger og edderkopper for et mindre beløb, som blandt andet går til at hjælpe de mange dyr som de modtager fra folk i området.

Upclose Encounters

Her får du blandt andet information om dyrelivet i Florida og hvordan man bør gå påklædt ude i naturen dvs. ingen åbne sandaler. De får også brug for nogle “frivillige” til at deltage og hjælpe med dyrene.

Gatorland

Gator Wrestling Show

Som navnet antyder, så viser de hvordan professionelle håndterer alligatorer. Du får også historien om hvordan det hele startede som en nødvendighed for at fjerne alligatorer fra kvægs vandhuller.

Gatorland

Gatorland

Gator Jumparoo Show

Dette show viser hvor dygtige alligatorer er til at spring op ad vandet, hvilket de blandt andet benytter til at tage fugle som hviler i lavt hængende grene.

Gatorland

Gatorland

Screamin Gator Zip Line

Clip in og zip off på et spændende udendørs eventyr med “Screamin Gator Zip Line” i Gatorland. Turen bringer dig rundt i Gatorland via nogle af de fineste zip-line tårne i verden. Flere af disse er på mere end syv etagers højde, og giver en flot udsigt over Gatorland og omegn.

Turen er ikke med i entreen men kan tilkøbes sammen med andre ting, som f. eks. muligheden for at fodre alligatorerne.

Gatorland

Gatorland

Hjemmeside: https://www.gatorland.com

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back To Top
Search