Skip to content
One World Observatory

One World Observatory

Placeret øverst på den højeste bygning på den vestlige halvkugle, på etagerne 100, 101 og 102 af den 1.776 fods høje One World Trade Center-bygning, tilbyder One World Observatory en enestående panoramaudsigt over New York City.

Efter at have købt billet og passeret igennem sikkerhedskontrollen starter turen i velkomstcentret, som byder på et kæmpe verdenskort som opdateres live hver gang der sælges billetter, og viser hvor køberen kommer fra.

One World Observatory

Turen fortsætter hen imod elevatorerne via udstillingen “Voices/Foundations”, en videomontage med fortællinger fra nogle af de mænd og kvinder som har bygget One World Trade Center.

Turen til observatoriet foregår via “Sky pod elevatoren” og tager ca. et minut. Undervejs kan du opleve en virtuel time-lapse, som viser udviklingen i New York over periode på mere end 500 år.

Når du forlader elevatoren på 102 etage, er første oplevelse “SEE FOREVER THEATER”, som giver dig et glimt af udsigten inden dørene åbner ind til en af observatoriets 2 etager. One World Observatory ligger nede på 100 etage.

One World Observatory

One World Observatory

Du har mulighed for at leje en iPad (One World Explorer) med en interaktiv app, som giver et overblik over de mange seværdigheder og steder du kan se fra toppen. Samtidigt kan du besøge disse steder i appen. Det koster 15 $. (Også her kan du spare 3 $ hvis du bestiller online).

Læs og se mere om appen her: https://oneworldobservatory.com/en-US/one-world-explorer

Billedegalleri

Udover udsigten har du også mulighed for at spise og købe souvenirs.

Turen ned igen byder også på en anderledes oplevelse i elevatoren. En slags helikopter view hele vejen ned.

One World Observatory

Du kan spare penge ved at købe billetterne online.

Afhængig af tidspunkt du besøger New York, kan det udover besparelsen, også være en god ide at bestille billetterne online for at undgå evt. kø. Bemærk også at de sælger forskellige familiepakker.

One World Observatory: https://oneworldobservatory.com

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back To Top
Search