Skip to content

Saturday Nite Classic Car Cruise

Hvis du taler til en bil entusiast om et besøg i det centrale Florida, vil han/hun sandsynligvis henvise dig til at besøge Old Town i Kissimmee, for at se de ugentlige klassiske biler shows. De enkelte shows har forskellige temaer.

Jeg har besøgt Old Town før. Grunden til mit besøg denne gang, var at de fejrede 29-årsdagen for deres “Saturday Nite Classic Car Cruise”.

Fra hjemmesiden:

“Old Town fejrer 29-årsdagen for Saturday Nite Classic Car Cruise.

Det er 29 år siden “Old Town” inviterede klassiske biler til at køre ned ad den brostensbelagte hovedgade, og det var begyndelsen på en lørdag aften tradition.

Saturday Nite Classic Car Cruise er anerkendt som USA’s længst løbende ugentlige biludstilling og cruise.

Udover masser af klassiske biler er der også live underholdning hele dagen med Groove 41, Rocktown og Let it Be (Beatles Tribute Band)”.

Jeg ankom omkring 11.30, og der var allerede godt fyldt med klassiske biler. De blev ved med at ankomme hele dagen. Bilerne bliver placeret på flere parkeringsplader rundt om Old Town.

Saturday Nite Classic Car Cruise – Bilerne del 1

Jeg gik rundt og kiggede/fotograferede biler samt spiste frokost i Old Town frem til 14-tiden, hvor jeg kørte til hotellet for at checke ind: “Melia Orlando Suite Hotel at Celebration“.

Melia Orlando Suite Hotel at Celebration

Efter at have checket ind og smidt mine ting på værelset samt nydt airconditionen en times tid, gik jeg hen til Old Town.

Undervejs passerede jeg en stor parkeringsplads, hvor man var ved at køre et par fine biler på lastbiler.

Gåturen til Old Town tog knap 30 minutter. Jeg startede med at få en kold øl, som i amerikansk stil blev pakket ind i en brun papirspose.

Yuengling Lager

Til gengæld kunne jeg så tage øllen med på turen rundt, for at se på de nyankomne biler og høre musik fra de bands der spillede i løbet af dagen.

Bands

Let it Be (Beatles Tribute Band)

Old Town

I Old town finder du blandt andet en række restauranter, barer og butikker.

Saturday Nite Classic Car Cruise – Bilerne del 2

Saturday Nite Classic Car Cruise

Om aftenen, omkring kl. 20 (Se event kalenderen på Old Town’s hjemmeside), gennemføres så selve “cruisen”. De kører op og ned af de 2 brostens belagte gader i Old Town.

Video fra aftenens cruise

De har altså uafbrudt siden 1990 gennemført “Saturday Nite Classic Car Cruise”. Dagens udgave var nummer 1502 i rækken og der deltog 366 biler!

De holder endnu et jubilæum i år. Den 8 november er det tid til “Friday Nite Muscle Car Anniversary”.

Fun Spot America

Ved Old Town ligger også Fun Spot America som er et tivoli med en række forskellige forlystelser. (Fun Spot har også en park i Orlando).

Du finder desuden verdens højeste SkyCoaster i Fun Spot America.

Du kan også se monstertrucken “BIGFEET 7”.

BIGFEET 7

Monstertrucken “BIGFEET 7” blev bygget i forbindelse med filmen “Roadhouse”. “Roadhouse”, med Patrick Swayze, havde premiere i maj 1989. I en scene i filmen kører filmens skurk (spillet af Ben Gazzara) igennem en bilforhandlers udstilling i en stor monstertruck.

“BIGFEET 7” har også medvirket i filmen “Tango og Cash”.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back To Top
Search