Skip to content
Gullivertop

Gullivers Gate

Gullivers Gate – Verdens største miniature verden.

Gullivers Gate

Gullivers Gate åbnede april 2017, og er et miniature land hvor du blandt andet kan se alverdens seværdigheder fordelt på 25+ byer fra 5 kontinenter.

Gullivers Gate

Du kan se 967 bygninger, 9891 vinduer, 102 broer, 233 biler og 47 pizzaer.

Gullivers Gate

Gullivers Gate ligger på 216 West 44 Street, ikke langt fra Times Square. Selve indgangen er der ikke gjort så meget ud af, så du kan nemt overse den, men som de sagde ved indgangen – vi er jo et miniature land, så vi skal være svære at finde.

Gullivers Gate

Efter entreen er betalt får du udleveret en nøgle, som du kan bruge til at aktivere forskellige scenarier rundt om på modellerne. Nøglen må du beholde som souvenir.

Gullivers Gate

Rundt om på de forskellige modeller finder du forskellige sjove referencer til film, tv-serier, musik osv. fx. kan du finde Beatles, Scooby Doo, Teenage Mutant Ninja Turtles, Doctor Who og Ghostbusters samt mange flere.

 

Gullivers Gate

Gullivers Gate

Undervejs på din tur rundt vil du opleve at belysningen skifter fra dag til aften, hvilket giver forskellige oplevelser af modellerne. Undervejs kan du også finde en del af Danmark.

Gullivers Gate

Du finder også en stor model af en lufthavn, med startende fly og aktivitet rundt om i lufthavnen.

Gullivers Gate

Har du lyst og penge kan du blive en “Model Citizen of Gullivers Gate”. Det betyder at du kan blive scannet og genskabt som en 3D figur.

Gullivers Gate

En figur giver dig ret til statsborgerskab. Som Model Citizen bliver dit lille selv placeret i displayet, og du vil modtage et pas, der giver dig adgang til reduceret pris.

Hjemmeside: https://gulliversgate.com

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back To Top
Search