Skip to content
Samuel Adams Brewery

Samuel Adams Brewery

Den nemmeste måde at komme til bryggeriet på, er ved at tage metroen. Tag Orange linie mod “Forest Hills”, og stå af ved “Stony Brook Station”.  Herfra er der knap 5 minutters gang til bryggeriet. Følg skiltene.

Et dagspas til metro og busser i Boston koster 12 $.

Området hvor bryggeriet ligger kan virke lidt suspekt, men det skulle dog ikke være et problem.

Undgå om muligt at besøge bryggeriet om lørdagen, da der her er rigtig mange besøgende. I øvrigt besøger omkring 200.000 bryggeriet årligt.

Rundvisningen er gratis, men man opfordres til at donere minimum 2 $, som alle går ubeskåret til lokale velgørenhedsorganisationer.

Samuel Adams Brewery

Samuel Adams har i dag 3 bryggerier. Bryggeriet i Boston er hvor det hele begyndte, men i dag foregår her primært Research & Development, mens den egentlige produktion primært foregår på de 2 andre.

Alle Samuel Adams øl er udviklet her, undtaget deres flagskib “Boston Lager”, som blev udviklet af grundlæggeren Jim Koch i sit private køkken.

I dag producerer Samuel Adams mere en 60 forskellige øl. Jeg har kun smagt ganske få af disse, og mine favoritter er: Octoberfest, Winterlager og Summer Ale.

Samuel Adams Brewery

Samuel Adams Brewery

Efter rundvisningen og introduktion til ølbrygningens ingredienser og processer er det tid til at smage på sagerne.

Vær opmærksom på, at du skal være fyldt 21 for at kunne deltage i prøvesmagningen. Der forlanges ID af alle og internationale kørekort godkendes ikke, så husk pas.

Samuel Adams Brewery

Bryggeriet laver også forskellige special øl som kun kan fås i Boston. Flere af disse leveres til de firmaer som støttede Samuel Adams bryggeriet fra starten.

Det hele afsluttes i den obligatoriske gift shop, hvor det også er muligt at købe øl, men pga. lovgivningen og bryggeriets licens, så må de kun sælge de øl der faktisk kommer på flaske på bryggeriet, og det er i øjeblikket 4 forskellige special øl, blandt andet øl fra deres Barrel Room Collection.

Samuel Adams Brewery

Samuel Adams hjemmeside: https://www.samueladams.com

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back To Top
Search